Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Opvoeding, Jeugdzorg en Onderwijs - OudersOnline
Verhuizen met kinderen
Een onmisbare gids met waardevolle tips en adviezen
Christel Westgeest
ISBN: 9789088500893
136 pagina's
Prijs: € 17.50

Bestel aantal:

 

Verhuizen staat in de top 10 van meest stressvolle gebeurtenissen, helemaal als er kinderen bij betrokken zijn. Of je nu naar een andere stad verhuist, een andere provincie of zelfs naar het buitenland vertrekt; verhuizen brengt altijd veel spanning en onzekerheid met zich mee. Het is dan ook heel belangrijk om je kinderen tijdens het hele proces goed te begeleiden. Hoe doe je dat? Die vraag stelde Christel Westgeest zichzelf ook toen zij ging verhuizen met drie kleine kinderen. Het tekort aan praktische informatie inspireerde haar om zelf op onderzoek uit te gaan en zich in dit onderwerp te verdiepen. Tijdens de vele gesprekken die zij voerde met zowel ouders als kinderen werd al snel duidelijk dat een succesvolle verhuizing met kinderen zeker mogelijk is! In dit boek staan alle ervaringen en natuurlijk de do’s en dont’s over verhuizen met kinderen centraal.

Deze praktische gids is onmisbaar voor alle ouders die op het punt staan te verhuizen. Het geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:
• Hoe bereid je je kind het beste voor?
• Hoe betrek je kinderen bij je keuzes?
• Hoe ga je om met de emoties van je kind?
• Hoe kun je je kind helpen zich snel thuis te voelen?
• Hoe maak je van de verhuizing een positieve ervaring?


Christel Westgeest is ontwikkelingspsycholoog. Begin 2007 verhuisde zij met haar gezin naar Canada. Tegenwoordig woont ze in Den Haag en werkt ze als psycholoog in een eerstelijns praktijk. Daarnaast geeft zij via haar website (www.verhuizenmetkinderen.nl) persoonlijk advies aan gezinnen tijdens het verhuisproces.

Verhuizen met kinderen verschijnt in de serie Ouders Online.

Artikel Trouw

Prijs: € 17.50
Bestel aantal:
Verhuizen met kinderen


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
Meer over deze auteur(s):
Christel Westgeest
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.