Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Basisonderwijs - Muziekonderwijs
Daar komt de Boegieman
Zevenentwintig nieuwe basisschoolliedjes uitgewerkt in zeven muzikale projecten
Jeroen Schipper
ISBN: 9789088501227
190 pagina's
2e druk (Boek+CD)
Prijs: € 39.90

Bestel aantal:

 

De muzikale lessenseries uit Daar komt de Boegieman! bieden een schoolbreed aanbod van kunstzinnige oriëntatie. Alle liedseries werken toe naar een presenteerbaar eindproduct. Dat kan bijvoorbeeld een expositie zijn, een mini-musical, een videoclip of een dansuitvoering.

In het boek zijn de liedteksten en muzieknotatie met akkoordsymbolen opgenomen. Veel tips, werkbladen, buitenmuzikale thema’s en opdrachten bieden ruimte voor ambitieuze en kleinschaliger uitwerkingen. In combinatie met het uitgebreide aanvullende materiaal op de website in de vorm van filmpjes, een ‘Zing je slim’-diploma, sjablonen, kleurplaten etc, biedt De Boegieman een compleet kunstzinnig programma.

Boek, cd en website verbinden het vak muziek op een toegankelijke, direct toepasbare manier met een groot aantal kerndoelen.

Een inspirerend uitgangspunt voor basisschoolleerkrachten, PABO-studenten, muziekdocenten en anderen die met groepen kinderen en muziek werken.

Boegieman is ook te vinden op Facebook

De CD "Daar komt de boegieman!' is tevens als download verkrijgbaar.Op de hoogte blijven van nieuwtjes van Jeroen Schipper? Geef u dan op voor zijn nieuwsbrief Muzikale Zaken.


Meer informatie en materiaal: www.daarkomtdeboegieman.nl
Bekijk hier het filmpje van de boekpresentatie

In de media:


Prijs: € 39.90
Bestel aantal:
Daar komt de Boegieman


Klik hier om het boek in te zien (PDF)
E-mail de auteur
Meer over deze auteur(s):
Jeroen Schipper
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.