Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Opvoeding, Jeugdzorg en Onderwijs - Opvoedingsondersteuning en Pedagogische thuishulp
Stap voor stap (0-6 jaar)
Een stappenplan om ouders met jonge kinderen te begeleiden bij opvoedingsvragen
Bertil P. Uittenbogaard
ISBN: 9789088502323
144 pagina's
7e comp. herz. druk
Prijs: € 17.00

Bestel aantal:

 

Deze methode voor de begeleiding van ouders is bedoeld voor beroepskrachten in de thuiszorg en voor maatschappelijk werkers in de eerstelijns hulpverlening. Zij en ook andere welzijnswerkers zoeken vaak naar concrete antwoorden op de vragen en spanningen die ouders ondervinden in de omgang met jonge kinderen. Vaak hebben beroepskrachten weinig tijd ter beschikking voor uitvoerige begeleidingsgesprekken met ouders bij wie preventief ingrijpen nog mogelijk is. Om toch ter voorkoming van het oplopen van spanningen in korte tijd steun te kunnen bieden bij de opvoeding van met name kinderen die moeilijk slapen, eten, veel huilen, driftig of lang onzindelijk zijn, biedt dit boekje een handige, efficiƫnte werkmethode. Bruikbare informatieblokken en relevante signaleringschecklijsten voor het opsporen van opvoedingszorgen bij ouders completeren het geheel.
De methode is ontstaan als resultaat van een vruchtbaar gezamenlijk onderzoeksproject tussen een hogeschool en een aantal werkveldinstellingen.

Stap voor Stap is een uiterst praktische en gestructureerde begeleidingsmethode voor beroepskracht en student MWD, SPH en Verpleegkunde.


Prijs: € 17.00
Bestel aantal:
Stap voor stap (0-6 jaar)


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
Meer over deze auteur(s):
Bertil P. Uittenbogaard
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.