Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Psychologie - Algemeen
Psychologie van de adolescentie
Biologisch, psychologisch en pedagogisch (deel 4)
Martine F. Delfos
ISBN: 9789043023832
368 pagina's
Prijs: € 29.95

Bestel aantal:

 

Pubers zijn de thermometer van de maatschappij. Door hen in beeld te brengen, krijg je inzicht in de mens en de maatschappij. Psychologie van de adolescentie is gebaseerd op nieuwe inzichten – biologisch, psychologisch, pedagogisch – die uit wetenschappelijk onderzoek naar voren zijn gekomen, zonder de bestaande kennis te verwaarlozen. In dit boek komt de normale psychologische ontwikkeling tijdens de prepuberteit, puberteit en adolescentie aan de orde, maar er is ook aandacht voor scheiding, verslaving en pathologische stoornissen. Daarnaast wordt de veranderende wereld van adolescenten onder de loep genomen, waarin de computer, internet en de multiculturele samenleving een heel andere en belangrijkere rol spelen dan voorheen.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode tot een studiewebsite. Voor zowel studenten als docenten is veel aanvullend studie- en lesmateriaal beschikbaar, zoals een aandachtspuntentrainer, samenvattingen en extra verdiepingsmateriaal.

Psychologie van de adolescentie is het vierde deel van de quadrilogie Ontwikkelingspsychologie en psychopathologie van kinderen en jongeren

Deel 1: Ontwikkeling in vogelvlucht
Deel 2: Ontwikkelingspsychopathologie
Deel 3: Kinderen en gedragsproblemen

Prijs: € 29.95
Bestel aantal:
Psychologie van de adolescentie


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
Meer over deze auteur(s):
Martine F. Delfos
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.