Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Opvoeding, Jeugdzorg en Onderwijs - Ouderbegeleiding
Aanmelding en onderzoek
Handboek Methodische Ouderbegeleiding (deel 4)
Alice van der Pas
ISBN: 9789061004349
184 pagina's
1e druk 2002
Prijs: € 19.90

Bestel aantal:

 

Hulpverleners voelen zich vaak hulpeloos in het contact met 'disfunctionerende' ouders. Het Handboek Methodische Ouderbegeleiding brengt daar verandering in. Sinds 1993 zijn verschillende delen verschenen. Een reeks voor elke maatschappelijk werker of gedragsdeskundige die te maken krijgt met ouders en opvoedproblemen om binnen handbereik te hebben.

Alice van der Pas schreef dit deel in nauwe samenspraak met ervaringsdeskundigen uit verschillende disciplines en sectoren van de kinder- en jeugdhulpverlening. Omdat dit veld steeds in beweging is, vindt de lezer in Aanmelding en onderzoek niet nóg meer voorschriften, protocollen, richtlijnen of schema’s, maar heldere betogingen over de eerste fase van hulpverlening aan kinderen en hun ouders.

Aanmelding en onderzoek is een betrouwbaar leerboek en een onmisbaar naslagwerk voor praktijk en intervisie. Er is veel in te ontdekken voor de beginner, en veel te herkennen en op te frissen voor de ervaren ouderbegeleider.

Dr. Alice van der Pas werkte als ouderbegeleider en gezinstherapeut van 1959 tot 1992 in de Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg en is oprichter van het tijdschrift Ouderschap & Ouderbegeleiding.
Prijs: € 19.90
Bestel aantal:
Aanmelding en onderzoek


E-mail de auteur
Meer over deze auteur(s):
Alice van der PasCopyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.