Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Opvoeding, Jeugdzorg en Onderwijs - Algemeen
Schatgraven
Maak een schatkaart van je eigen leven
Nanda van Bodegraven
ISBN: 9789066656697
80 pagina's
1ste druk
Prijs: € 9.90

Bestel aantal:

 

Wat zijn de schatten in jouw leven? Welke mensen zijn belangrijk voor je? Hoeveel betekenen dieren voor je? Wie zijn je helden en waarom? Hoe ga je om met iets belangrijks dat verdwijnt uit je leven? Wat betekent de oerkracht waar de wereld uit voortkomt voor je eigen leven? Dit soort vragen onderzoek je tijdens deze speurtocht naar de schatten van jouw leven.

Via 18 verhalen en de vragen erbij ga je stap voor stap op speurtocht. De schatten die je vindt komen samen op een schatkaart, die je zelf gaat maken. De schatkaart hang je daarna op, zodat je er vaak naar kan kijken en kan denken: ‘Ja, dat ben ik, en dit is wat ik belangrijk vind. Zo wil ik leven.’

Met Schatgraven kan iedereen vanaf tien jaar zelf aan de slag. Kinderen vanaf acht jaar kunnen de speurtocht samen met een volwassene doen. Ook kunnen er tegelijk meerdere kinderen aan meedoen. Het is een praktisch werkboekje, voortgekomen uit Wortels en vleugels. Kinderen onderzoeken bestaansvragen dat Nanda van Bodegraven samen met Tamar Kopmels schreef voor ouders en andere opvoeders.

SYMBOOLKAARTEN
Deze kunt u HIER vinden.
Prijs: € 9.90
Bestel aantal:
Schatgraven


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
E-mail de auteur
Meer over deze auteur(s):
Nanda van Bodegraven
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.