Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Opvoeding, Jeugdzorg en Onderwijs - Pedagogiek
Het kind als spiegel van de beschaving
Een moderne antropologie van het kind
Bas Levering    Willem Koops    Micha de Winter
ISBN: 9789066657939
256 pagina's
1ste druk
Prijs: € 26.50

Bestel aantal:

 

Dit bijzondere boek gaat over kinderen vanuit een groot scala van gezichtspunten. Over het kind als uitkomst van de evolutie, als product van de eigen hersenen, over het kind als soldaat, over het kind zoals het in de cijfers van het Sociaal Cultureel Planbureau voorkomt, over het kind als dynamisch proces, over het kind als correlaat van de gebouwde omgeving, het kind als bloeddorstig rolprentmonster, het kind in een genderrol, het kind als exponent van het gezin. Om kort te gaan: in dit boek wordt het kind getoond als spiegel van de beschaving.

Aan het woord komen: Willem Koops, ontwikkelingspsycholoog, Jan van Hooff, etholoog, Dick Swaab, neurowetenschapper, Martine Delfos, psychotherapeute, Paul van Geert, ontwikkelingspsycholoog, Frans van Poppel, demograaf, Paul Schnabel, socioloog, Kees Schuyt, socioloog, Micha de Winter, pedagoog, Wynand Wijnen, onderwijskundige, Bertus Mulder, architect, Lotty Eldering, cultureel-antropologe, Lennart Vriens, vredespedagoog, Jojada Verrips, cultureel antropoloog en Bas Levering, pedagoog.

Het kind als spiegel van de beschaving is een aantrekkelijk en leesbaar boek voor pedagogen, psychologen, opvoeders, leerkrachten en ouders, die verder willen kijken dan ze gewend zijn.

Bekijk nu de video over dit boek


Downloads
Bij dit boek zijn een aantal downloads te vinden, deze kunt u hier downloaden.


Prijs: € 26.50
Bestel aantal:
Het kind als spiegel van de beschaving


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
E-mail de auteur
Meer over deze auteur(s):
Bas Levering
Willem Koops
Micha de Winter
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.