Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Ferdie Migchelbrink

Ferdie Migchelbrink studeerde sociologie en andragogie in Nijmegen en deed daar de lerarenopleiding maatschappijleer. Hij is werkzaam geweest als onderzoeker aan een universiteit, als leraar maatschappijleer, als supervisor in zorg en welzijn, als coordinator van een Gezondheidscentrum en als bestuurder.

Vanaf 1987 is hij bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en actieonderzoek. Als uitvoerend onderzoeker heeft hij meer dan 60 onderzoeken verricht. Hij is als projectleider en adviseur betrokken bij vele onderzoeken in zorg en welzijn. Naast het uitvoeren van contractonderzoek en het geven van onderzoeksconsult aan klanten in zorg en welzijn, werkte hij als docent in reguliere hbo-opleidingen, post-hbo en een aantal Masteropleidingen. Hij begeleidde en adviseerde studenten bij onderzoeksprojecten en hij verzorgde lessen en trainingen onderzoeksmethodologie.

Hij werkt nu als onafhankelijk professional. Hij heeft een eigen praktijk voor coaching en advies inzake praktijkonderzoek en actieonderzoek.

Titels

De kern van participatief actieonderzoek (2016)

Handboek praktijkgericht onderzoek (3e druk) (2016)
zorg, welzijn, wonen en werken

Projectmatig werken en onderzoek (2012)
Een handleiding voor professionals in onderwijs, zorg, welzijn en wonen

Actieonderzoek voor professionals in zorg en welzijn (2007)

 

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.