Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Fiet van Beek

Fiet van Beek (1959) werkte in de jeugdzorg als maatschappelijk werker, journalist, onderzoeker en bestuurder/directeur. Tegenwoordig werkt zij als projectleider bij Stichting Alexander en co├Ârdineert zij onderzoek naar Inclusie bij het lectoraat Klantenperspectief in Ondersteuning en Zorg van Hogeschool Windesheim Flevoland.

Zij heeft vooral publicaties op haar naam staan over levensverhalen, pleegzorg, de mening van kinderen en jongeren over jeugdzorg en Eigen Kracht-conferenties. Daarnaast schrijft zij gedichten (www.fietvanbeek.nl).

Bij SWP verschenen van haar hand de titels: Missen we iets? (over levensvragen van uit huis geplaatste kinderen), Gezellig en Irritant (ervaringen van de kinderen van pleegouders) en Zo willen wij het (wat jongeren en ouders belangrijk vinden als zij hulp nodig hebben). Ook werkte zij mee aan Dat ik niet alleen hun werk ben (kinder kwaliteitscriteria over de hulp in een groep) en Eigen Kracht (over de invoering van Eigen-kracht conferenties in Nederland).


Titels

Met sorry maak je dit niet ongedaan (2016)
Ervaringen en adviezen van als kind mishandelde vrouwen

 

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.