Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Lidwien Boudens

Lidwien Boudens is pedagoog (Universiteit Utrecht). Ze is ruim tien jaar werkzaam in de Kinderopvang. Zij heeft leiding gegeven aan diverse kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang locaties en peuterspeelzalen. Ze was als docent verbonden aan een PW3 en PW4 opleiding en heeft voor beide opleidingen een onderwijscurriculum en -materiaal ontwikkeld.

Lidwien Boudens is gecertificeerd Gordon communicatietrainer. Ze geeft trainingen 'Effectief communiceren met kinderen' aan pedagogisch medewerkers en aan ouders. In samenwerking met de Stichting Nederlandse Effectiviteitstrainingen (NET) ontwikkelde zij een training over Effectieve communicatie met ouders in de kinderopvang. Over dit onderwerp schreef zij het boek 'Ouders zijn net mensen'. Dit boek is geschreven voor pedagogisch medewerkers en gastouders. In het boek wordt beschreven hoe pedagogisch medewerkers en gastouders, door effectieve communicatie, de samenwerking met ouders vorm kunnen geven en versterken.

Momenteel is Lidwien Boudens werkzaam als manager kinderopvang bij de Stichting Kinderopvang Vianen. Daarnaast geeft zij regelmatig trainingen en workshops aan pedagogisch medewerkers en aan ouders in de kinderopvang.

Titels

Ouders zijn net mensen (2013)
Effectief communiceren met ouders in de kinderopvang - IN BALANS

 

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.