Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Kirsten Barkmeijer

Kirsten Barkmeijer is toegepast psycholoog, trainer en eigenaar van trainingsbureau Interactie Trainingen. In de trainingen die zij verzorgt sluit ze aan bij de meest recente ontwikkelingen binnen de psychologie. Zij is voornamelijk werkzaam binnen het bedrijfsleven. Daarnaast geeft zij trainingen binnen het onderwijs. Haar trainingsexpertise betreft talent en het laten zien van jezelf. Daarnaast geeft zij veel train-de-trainertrainingen.

Eerder schreef Kirsten samen met Johan Brokken Pesten aanpakken, een trainingsboek over het aanpakken van pestgedrag binnen het basisonderwijs, en Werk aan je winkel. Jongeren leren communiceren en zichzelf presenteren . Daarnaast is zij medeauteur van het boek Serious Gaming. Leren door te ervaren.

Kirsten Barkmeijer en Johan Brokken trainen veelal uit hun eigen publicaties, om trainers en coaches bijvoorbeeld te stimuleren een training talentontwikkeling optimaal vorm te geven. Ook trainen zij mensen die zelf aan de slag willen met hun talentontwikkeling.

Titels

Competent talent in organisaties (2016)
Trainershandboek | Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten

Competent talent in de praktijk (2016)
Cursistenboek | Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten

Werk aan je winkel
Jongeren leren communiceren en zichzelf presenteren

 

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.