Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Wereldbeschouwing - Humanistics University Press
Werken aan zin in werk
Denk- en werkboek voor begeleiding van professionals
Wim Claasen    Marjo van Bergen    Lia Goyaarts    Hielke Bosma
ISBN: 9789066658974
160 pagina's
Eerste druk 2008
Prijs: € 19.90

Bestel aantal:

 

Zinvol werk hebben en zin in je werk hebben, daar gaat het om. Die combinatie van zin en werkplezier is helaas niet vanzelfsprekend. Er zijn veel functies die ongetwijfeld zinvol zijn, maar die zoveel van professionals vergen dat zelfs die soms de zin en het plezier in het werk verliezen. Werken aan zin in werk beschrijft hoe zij die zin in hun werk – in beide betekenissen – weer kunnen beleven.

Aan de hand van drie uiteenlopende projecten bespreken de auteurs de praktijk en geven zij bruikbare tips. Gaandeweg ontvouwen ze een theorie die gebaseerd is op praktische ervaring, theoretische reflectie en opvattingen over normatieve professionaliteit. Vanuit hun eigen voorkeuren en kwaliteiten kunnen coaches, raadslieden en begeleiders de geboden theorie en praktische uitwerkingen toespitsen op hun eigen praktijk.

De auteurs hebben elkaar ontmoet op de Universiteit voor Humanistiek. Vanuit totaal verschillende achtergronden (onderwijs, ontwikkelingswerk, gezondheidszorg en industrie) hebben zij zich toegelegd op coaching. In Werken aan zin in werk geven de auteurs hun persoonlijke kijk en geven ze aan wat ze daarmee willen bereiken.

Prijs: € 19.90
Bestel aantal:
Werken aan zin in werk


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
Meer over deze auteur(s):
Wim Claasen
Marjo van Bergen
Lia Goyaarts
Hielke Bosma
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.