Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Kinderopvang - Methodiek
Ontvlambare vingers
een handleiding om te verdwalen
Gebonden uitgave (inclusief DVD)

Caroline Boudry    Herwig De Weerdt
ISBN: 978-90-6665-933-9
196 pagina's
Gebonden
2e druk 2010
Prijs: € 29.90

Bestel aantal:

 

Een handleiding om te verdwalen lijkt een tegenstelling. Handleidingen en gidsen moeten de onwetende reiziger helpen om via een uitgestippelde route te ontdekken wat anderen als belangrijk beschouwen. Ontvlambare vingers daagt de lezer juist uit de bekende paden te verlaten.
Volgens auteurs Caroline Boudry en Herwig De Weerdt scheppen kinderen zelf een omgeving waarin zij zich goed voelen en kunnen groeien. Hun dagelijkse creƫren vergelijken ze dan ook met de passie van kunstenaars. Net zoals kinderen benaderen zij het alledaagse met verwondering. Dit boek inspireert de lezer om hierin mee te gaan.
Ontvlambare vingers is bedoeld voor iedereen die geboeid is door kinderen, als professional en ouder. Het boek en de dvd willen het vuur in hen aanwakkeren met woord, beeld, muziek en dans.

Caroline Boudry is onder meer auteur van Gepeuter en Spiegeltje, spiegeltje, twee basiswerken over kunstzinnig werken met kinderen en respectvol omgaan met diversiteit.
Herwig De Weerdt is bekend als theatermaker, acteur, verhalenverteller en schrijver. Voor het Vlaams Expertisecentrum opvoeding en kinderopvang VBJK werkte hij als artistiek medewerker mee aan vernieuwende initiatieven voor kinderen en begeleiders.Recensie School + visie, nummer 3 dec/jan 2010/2011

Foreign customers, order here:
Prijs: € 29.90
Bestel aantal:
Ontvlambare vingers


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
Meer over deze auteur(s):
Caroline Boudry
Herwig De Weerdt
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.