Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Logopedie - Algemeen
Praten doe je met zijn tweeën
Een praktische handleiding voor ouders van kinderen met een vertraagde taalverwerving
Jan Pepper en Elaine Weitzman
ISBN: 9789066659704
184 pagina's
6e druk, 2017
Prijs: € 38.90

Bestel aantal:

 

Praten doe je met zijn tweeën is een boek voor ouders en professionele verzorgers van jonge kinderen die extra hulp nodig hebben bij de ontwikkeling van hun spraak en taal. Dit boek leert je methodes en vaardigheden die je dagelijks kunt gebruiken in de interactie met je kind. Het is geschreven door spraak-taalpathologen die beseffen dat ouders, op allerlei manieren, veel beter kunnen bijdragen aan de spraak-taalontwikkeling van hun kind dan de deskundigen. Ouders zijn constant aanwezig in het leven van hun, jonge kinderen, veel vaker dan de deskundigen. Dit boek geeft je de methodes die de deskundigen gebruiken, zodat kinderen kunnen profiteren van langlopende, voortdurende, dagelijkse hulp.

Deze nieuwe vertaling van Praten doe je met zijn tweeën is gebaseerd op de eerste en tweede uitgave van It Takes Two to Talk van The Hanen Centre, geschreven door Ayala Hanen Manolson. Het is een toegankelijk boek, zonder vakjargon, rijk geïllustreerd met aandacht voor het feit dat geen ouder of kind hetzelfde is.
Het boek biedt duizend-en-een ideeën hoe ouders alledaagse situaties, zoals eten, spelen, in bad gaan of aankleden, kunnen gebruiken om de communicatie met hun kind te verbeteren.


Op de hoogte blijven van nieuwe logopedie titels? Vul uw mailadres hier in:Recensie Logopedie en Foniatrie, nummer 9 september 2010

Prijs: € 38.90
Bestel aantal:
Praten doe je met zijn tweeën


Kijk hier voor de inhoudsopgave (PDF)
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.