Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Opvoeding, Jeugdzorg en Onderwijs - Ouderbegeleiding
Aanmelding, onderzoek en de adviesfase ( verschijnt medio September )
Handboek Methodische Ouderbegeleiding (deel 4 - 5)
Alice van der Pas
ISBN: 9789088507366
ca. 148 pagina's
1ste druk, 2017
Prijs: € 24.90

Bestel aantal:

 

Waarom opeens twee delen van het handboek in één band? Omdat ze nu eenmaal bij elkaar horen: van het eerste telefoontje tot en met het laatste adviesgesprek.

Is dit niet al lang verouderd? Integendeel: niet alleen zijn beide boeken grondig herzien, voor het eerst vormen theorie en praktijk hier een geheel. Psychologie van ouderschap én Bufferdenken zijn beiden verwerkt in zowel praktijkleer als in de voorbeelden.

Maar gebeurt dit allemaal nog? Ja, en ook de aloude problemen zijn nog steeds aan de orde: Wie nodig je uit voor de intake? Voor onderzoek? Hoe plan je een adviesgesprek? Wie zijn daar bij? En: wie voert de adviesgesprekken?

In 1993 publiceerde dr. Alice van der Pas ‘De Adviesfase’ als eerst te verschijnen deel van het Handboek Methodische Ouderbegeleiding: puur praktijkbeschrijving omdat er nog geen theorie was. Die moest nog worden ‘gemaakt’... Nu, ruim twintig jaar later, beschikt de beroepskracht die met ouders of kinderen werkt over een handboek dat zich compleet mag noemen: theorie en praktijk hebben elkaar gevonden.

Prijs: € 24.90
Bestel aantal:
Aanmelding, onderzoek en de adviesfase ( verschijnt medio September )


Meer over deze auteur(s):
Alice van der Pas
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.