Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Communicatie, Management en Organisatie - Sales
Help de klant beslissen!
Effectieve tips voor verkopers (2 cd's)
Peter Kweekel
ISBN: 9789066658066
1ste druk
Prijs: € 29.50

Bestel aantal:

 

Herken je dit? Je zit bij een klant en het gesprek loopt niet. Je weet het probleem van de klant niet helder te krijgen. Jij bent veel meer aan het woord dan de klant. Je ervaart veel weerstand bij de klant. Je klant wil geen vervolgafspraak. Ten einde raad overweeg je een ander vak te kiezenÂ… Dan is het maar goed dat je deze cd hebt gekocht!
De audiofragmenten op deze cd helpen je betere vragen te stellen, waardoor jij en je klant op dezelfde golflengte komen. Je leert hiermee snel het probleem van de klant, waarvoor jij een oplossing biedt, helder te krijgen. Je leert om vertrouwen bij je klant te wekken, waardoor hij geneigd is je meer opdrachten te gunnen. Je leert om met weerstanden om te gaan door de klant beter te adviseren.
Kortom, Help de klant beslissen! zorgt ervoor dat je een succesvol verkoper wordt en meer rendement haalt uit je verkoopgesprekken.

Peter Kweekel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als topverkoper, trainer en adviseur. Met Help de klant beslissen! en het boek Waarom klanten wel!! bij mij kopen deelt hij zijn praktijkervaringen met verkooptechniek en verkoopgesprekken.

Prijs: € 29.50
Bestel aantal:
Help de klant beslissen!


E-mail de auteur
Meer over deze auteur(s):
Peter Kweekel
Download hoge-resolutie afbeelding van het omslag

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.