Shopping Cart  Shopping Cart   
 

Nieuws

 De SWP-stand treft u binnenkort hier aan:
9 mei  Buurtbemiddelingscongres
16 mei  5e Jaarcongres De kracht van het Sociale Wijkteam
18 mei  WODC ABC-congres
22 mei  AIT Studiedag
22 jun  3e Echtscheidingscongres
7 nov  6e Jaarcongres Leve het jonge kind! In Herdruk
De boeken in herdruk zijn op dit moment niet meteen leverbaar, ze worden momenteel gecorrigeerd en opnieuw gedrukt. Om de eerste te zijn die de nieuwe druk ontvangt kunt u het boek alvast bestellen.

Aanraken: een levensbehoefte door Marijke Sluijter
Ze vinden me druk door Martine F. Delfos

Nieuwsberichten

Onze Catalogus Hoger Onderwijs 2017-2018 is verschenen


Onze nieuwe Catalogus Hoger Onderwijs 2017-2018 is verschenen. Deze catalogus bevat een overzicht van de meest gebruikte en recente titels die uitgeverij SWP te bieden heeft.

Neem hier een kijkje en blader door de catalogus.

Boekpresentatie Klein levensABC
Tijdens een feestelijk bijeenkomst bij de TA Academie werd het eerste exemplaar van Marijke Arendsen Hein's boek Klein levensABC overhandigd.
Klein levensABC : het verhaal van Marijke Arendsen Hein in 99 onderwerpen: aandacht, crisis, dankbaarheid, dromen, jaloezie, kiezen, lachen, troost, vergeving, zin… Elke dag leert zij iets over het talent dat Leven heet. Het Klein levensABC is ontstaan vanuit de wens om dat talent door te geven.
Klik hier voor meer informatie over dit boek.

Channah Zwiep (1962-2017)


Op 14 februari is Channah Zwiep na een kort ziekbed overleden. Channah was een expert op het terrein van kinderen en seksualiteit en was eigenaar van haar eigen bureau http://www.kind-enzo.nl/, naast het docentschap aan de Universiteit van Amsterdam. Te vroeg en te jong, dat geldt in haar geval zeker: Ze stond volop in het leven en werkte recentelijk mee aan een podcastserie van Human.nl, bedvogels. Een agressieve hersentumor maakte hier een abrupt einde aan. Wij wensen haar dochter Isabelle en haar partner Marijn alle kracht toe.

Een overzicht van bij SWP verschenen publicaties treft u hier aan Lees meer...

Sozio verstrekt 1400 certificaten

Onder het motto 'afscheid is de deur naar de toekomst' zijn deze maand 1400 certificaten verstrekt aan evenzoveel afgestudeerden in het sociale domein. Met daarbij natuurlijk een gratis nummer van het vakblad voor sociale professionals Sozio. Lees meer...

Logopedie als specifieke doelgroep opgenomen

Met de uitbreiding van de samenwerking met het Canadese Hanen.org - door de uitgave van Praten doe je met zijn tweeën en in 2016 Meer dan woorden, beide met name bedoeld voor logopedisten, is er besloten Logopedie als aparte hoofdcategorie op te nemen. Naast deze titels zijn boeken opgenomen rond taalverwerving en spraakproblemen.
Zusterorganisatie de Logavak Opleidingsgroep heeft inmiddels haar aanbod aan logopedisten ondergebracht in de Logopedie.Academy.

Samenwerking Gordontrainingen en Logavak

De Logavak Opleidingsgroep - geassocieerd partner van SWP - en de Stichting Nederlandse EffectiviteitsTrainingen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarbij is bepaald dat Logavak alle operaties overneemt van de stichting NET. De NET is de officiële licentiehouder van de Gordontrainingen en -opleidingen in Nederland en België.
Logavak zal met name de Communicatie academy inzetten om het gehele aanbod aan Gordonopleidingen te communiceren.
Uitgeverij SWP publiceerde al eerder een aantal boektitels rond het gedachtegoed van Thomas Gordon.
Een eerste catalogus met het Gordon-Opleidingsaanbod van de communicatie.academy is al in te zien: zie onderstaand voor de digitale editie.
Lees meer...www.gordoncommunicatie.nl

Overzichtsfolder Video-hometraining en video-interactiebegeleidingPIP Talks

De redactie van het tijdschrift Pedagogiek in Praktijk start met PIP-talks: Twee keer per jaar spraakmakende voordrachten van inspirerende pedagogen.

Ouder nieuws

Copyright © 1997 - 2017 Uitgeverij SWP BV
Algemene order-, en leveringsvoorwaarden.