Uitgeverij SWP


NIEUW


Reviews

Nieuwsberichten

Ondersteuning bij Gezin Centraal

Bij de 10e druk van Het gezin centraal  is nu ook de ondersteunende website Gezincentraal.online

Lees verder

Zorgverzekeraar breekt lans voor coöperatie

Volgens Chris Oomen, die op 1 juni afscheid neemt als directeur van zorgverzekeraar DSW, wordt de wendbaarheid en innovatie in de zorg afgeremd doordat de stichting de dominante organisatievorm in de sector is. Hij zou graag zien dat zorginstellingen coöperaties waren met het eigenaarschap in handen van coöperatieleden. Hij stelt dit in een interview met het Friesch Dagblad.

Lees verder

Ivo Niehe in gesprek met honderdplussers

Ivo Niehe sprak afgelopen vrijdag in de TV Show met vijf honderdplussers. Onder hen een aantal geïnterviewden uit het boek 100% leven van Yvonne Witter. Meer weten over hun achtergrond en hun leven? Bekijk hier de uitzending: link en hier het boek: link.

Lees verder

Themanummer WTA: zelfstandigheid en weerbaarheid

Dit themanummer - van het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme (WTA) - gaat in op een aantal projecten van Academische Werkplaatsen Autisme (AWA). In deze werkplaatsen wordt theorie en praktijk gecombineerd en met interdisciplinaire werkgroepen aan de slag gegaan. Doel was ondermeer betere diagnostiek, behandeling en begeleiding van mensen met autisme en hun naasten. Hetgeen moet leiden tot bevordering van hun maatschappelijke participatie en herstel.

 

Lees verder

Winactie: Carol Dweck komt naar Nederland en jij kan erbij zijn!

Op 4 september komen Carol Dweck, James Nottingham, Rocky Hehakaija, Mark Tuitert en Sandra van Aalderen naar de Growth Mindset Experience in NBC Congrescentrum Nieuwegein en jij kan erbij zijn.

Lees verder


Meer