Gratis verzending vanaf €20

Verdiepingsmodule voor coaches in de kinderopvang - dag 1

23 september 2022 | Logavak Amsterdam | Website

Binnen organisaties zijn kinderopvangcoaches en pedagogisch coaches aan het werk. In die setting is er vaak niemand om mee te sparren; iets wat door de deelnemers van de opleiding De Kinderopvangcoach juist als zeer prettig wordt ervaren. Om met elkaar te kunnen uitwisselen hoe in lastige situaties gehandeld wordt. De behoefte om het vak ‘coachen in de kinderopvang’ verder te verdiepen is ook bij velen aanwezig. Het verder oefenen van coachingsvaardigheden en inspiratie opdoen om ook andere tools in te zetten helpt de coaches om nog beter hun werk te doen. 

Na deze 2-daagse ga je geïnspireerd naar huis en is je vaardigheid in het coachen gegroeid. De casussen die je hebt ingebracht zijn aan bod gekomen en je hebt tips en advies gekregen om verder binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan.

Werkvorm
Op een inspirerende en gedegen manier zal de trainer kennis overdragen. Verder zullen groepsdiscussies en andere actievere werkvormen ervoor zorgen dat de deelnemer op een prettige manier heel veel leert en er meteen mee aan de slag kan. Op de eerste dag ontvangen de deelnemers een opdracht, het resultaat daarvan wordt op de tweede dag heel kort gepresenteerd door alle deelnemers.

Quote van een deelnemer: “De trainingen die door deze trainers gegeven worden zijn goed doordacht, worden op een inspirerende wijze gebracht en laten je echt door ontwikkelen. Zo blij dat ik voor Logavak gekozen heb”.

Deze opleiding is ook opengesteld voor pedagogisch coaches die niet de opleiding de Kinderopvangcoach bij Logavak gevolgd hebben. Indien je vooropleiding bestaat uit de eerder gevolgde training De Kinderopvangcoach, ontvang je een korting op deze vervolgopleing van 250 euro.

Meer informatie