Gratis verzending vanaf €20

Publiceren


U bent op zoek naar een uitgever voor uw werk. Hartelijk dank voor het benaderen van Uitgeverij SWP bij uw publicatieplannen.

Publicatievoorstel

Wanneer u publicatieplannen heeft, stellen wij het op prijs wanneer u het PDF document Publicatievoorstel leest. (om PDF bestanden te lezen/printen heeft u de gratis Acrobat Reader van Adobe nodig). Het beantwoorden van de vragen uit dit document geven een goede basis voor:

Bij Uitgeverij SWP werken drie uitgevers. U kunt uw publicatievoorstel (of manuscript) bij één van hen indienen. Zie Wie is wie? Als de uitgever in kwestie interesse heeft in uw manuscript/publicatievoorstel dan zijn er een aantal richtlijnen waar uw manuscript aan moet voldoen, zie hierna.

Richtlijnen voor het aanleveren van kopij

Om de productie van uw werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen voor het aanleveren van uw kopij geformuleerd.


Taalrichtlijnen

In de taalrichtlijnen voor auteurs kunt u onder andere lezen welke spelling wij hanteren en hoe u bijvoorbeeld een literatuurlijst samenstelt.


Richtlijnen voor het aanleveren van beeldmateriaal

Wanneer u met de uitgever bent overeengekomen dat er ook beeldmateriaal wordt opgenomen in uw boek, kunt u in 'Richtlijnen voor het aanleveren van beeldmateriaal' lezen hoe wij de beelden het best kunnen verwerken.Klik hier om de richtlijnen te downloaden

Mocht u naar aanleiding van de richtlijnen nog vragen hebben, neem dan contact op via via het contactformulier.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
Postadres:
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam-Zuidoost
Telefoonnummer:
020 - 330 72 00