Gratis verzending vanaf €20

Adverteren

Uitgeverij SWP biedt bedrijven, organisaties (leveranciers, dienstverleners, adviesbureaus, etc.) en onderwijsinstellingen de kans om zich met hun merken en/of diensten te profileren aan onze klanten en congresbezoekers, die veelal werkzaam zijn binnen het kind- en/of sociaal domein.

Profileren kan via het kinddomein, een bundeling van verschillende merken van uitgeverij SWP en congresbureau Logacom waaronder: KIDDO (pedagogisch vakblad voor de kinderopvang), Kindcentrum BBMP (voor directies en bestuurders van kinderopvang en IKC’s), PIP (Pedagogiek in Praktijk) en de jaarcongressen Leve het leve het jonge kind en het Kindcentrumcongres. Een boodschap naar deze gecombineerde doelgroepen levert een zeer hoog bereik op (zie tussenkop 450.000). Daarnaast vinden er diverse netwerkbijeenkomsten op onze eigen locatie plaats. In ons kantoor, waar onder meer cursussen worden gegeven, zijn er verschillende mogelijkheden om uw producten of diensten te presenteren.

Download ons Kinddomein Overzicht (PDF)

U kunt nu alvast rekeninghouden met uw (jaar)planning en een aantal data in uw agenda opnemen, en uiteraard begroten. Hiermee voorkomt u dat u belangrijke evenementen binnen het kind en- of sociaal domein mist en dat u interessante communicatiemogelijkheden laat liggen. Via Uitgeverij SWP en Logacom kunt u uw doelgroep op de onderstaande manieren bereiken:

ONLINE:
Via onze online componenten doet u aan branding van uw merk en genereert u traffic naar uw website.
LIVE:
Door deel te nemen aan jaarcongressen en bijeenkomsten kunt u de dialoog aan gaan met uw doelgroep en een beter overzicht krijgen van waar uw vakgenoten mee bezig zijn.
PRINT:
Onze vakbladen zijn al meer dan 20 jaar een belangrijk platform waar kennis en nieuws gedeeld wordt met abonnees in Neder

Op jaarbasis bereiken wij 450.000 professionals binnen het kinddomein (kinderopvang, onderwijs, etc.) en 300.000 professionals binnen het sociaal domein (jongerenwerkers, leerkrachten, etc.) .

Kortom; laat ons meedenken om uw boodschap via onze mediakanalen zo breed mogelijk in te zetten. Benieuwd wat het kinddomein voor uw merk kan betekenen?

Neem voor aanvullende informatie contact op met:

Uitgeverij SWP
Philippine Herkes
Business Development Crossmedia
Telefoon: 020 - 369 72 37


Algemene voorwaarden advertentieplaatsingen

Download de tariefkaarten:

Tariefkaart KIDDO
Het vakblad voor pedagogische professionals

Tariefkaart KIDDO 2024


Tariefkaart KIDSTUF

Tariefkaart KIDSTUF


Tariefkaart PIP
Pedagogiek in Praktijk

Tariefkaart PIP 2024


Tariefkaart BBMP
Beleid - Bestuur - Management en Pedagogiek in het kindcentrum

Tariefkaart BBMP 2024


Tariefkaart Sozio
Vakblad voor sociale professionals en het sociale domein

Tariefkaart Sozio 2024


Tariefkaart B. Magazine
Jaarmagazine voor het basisonderwijs

Tariefkaart B. Magazine