Adverteren

Uitgeverij SWP biedt organisaties en onderwijsinstellingen de kans zich met hun merken en/of diensten te profileren aan onze klanten en congresbezoekers.

Dit kan bijvoorbeeld met het kinddomein, een bundeling van verschillende merken van uitgeverij SWP en Logacom congresbureau waaronder; pedagogisch vakblad KIDDO, KIDDO Leespluim, Kindcentrum BBMP, Pedagogiek in Praktijk, het Basisschoolmagazine en de jaarcongressen Leve het Jonge Kind, Bredeschoolcongres en Klassegedrag. Een boodschap naar deze gecombineerde doelgroepen levert een zeer hoog bereik op. Daarnaast vinden er diverse netwerkbijeenkomsten op onze eigen locatie plaats, waar verschillende mogelijkheden zijn om uw producten of diensten te presenteren.


Download hier het kinddomein overzicht


U kunt nu alvast rekening houden met uw jaarplanning en een aantal data in uw agenda opnemen en uiteraard begroten. Hierdoor mist u de belangrijkste evenementen binnen het kinddomein niet. Want hoe kunt u uw boodschap beter inzetten dan door op alle fronten te participeren. Wij bieden u deze mogelijkheden met onderstaande kanalen binnen het kinddomein.

ONLINE:
Middels onze online componenten doet u aan branding van uw merk en genereert u traffic naar uw website.
LIVE:
Door deel te nemen aan jaarcongressen en bijeenkomsten kunt u de dialoog aan gaan met uw doelgroep en een beter overzicht krijgen van waar uw vakgenoten mee bezig zijn.
PRINT:
Onze vakbladen zijn al meer dan 15 jaar een belangrijk platform waar kennis en nieuws gedeeld wordt met abonnees in Nederland en België.

Kortom; laat ons meedenken om uw boodschap via onze mediakanalen zo breed mogelijk in te zetten. Benieuwd wat het kinddomein voor uw merk kan betekenen?

Neem voor aanvullende informatie contact op met:

Uitgeverij SWP
Philippine Herkes, crossmedia sales
Telefoon: 020 - 369 72 37

Download de tariefkaarten:

Tariefkaart KIDDO


Tariefkaart BBMP


Tariefkaart PIP


Tariefkaart SOZIO