Gratis verzending vanaf €20

Docenten

Op deze speciale docentenpagina van uitgeverij SWP maakt u een account aan waarmee u beoordelingsexemplaren aanvraagt. Dit gaat alleen via onze website en niet telefonisch of per e-mail. Per boek vragen wij een vergoeding van € 8,- voor administratiekosten. (u ontvangt hiervoor een factuur)

Had u al een docenten account op onze vorige website? Dan kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.

Voordat u een docentenprofiel kunt aanmaken moet u eerst inloggen of een een SWP account aanmaken.Let op de condities!
SWP accepteert alleen docentaanvragen van mensen die werkzaam zijn bij een opleidingsinstituut dat geregistreerd staat in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO). Indien bij controle blijkt dat uw aanvraag ongeldig is, vindt geen restitutie plaats van betaalde bijdragen in het kader van deze regeling. Indien u docent bent bij een MBO-opleiding dan is er een beperkt aantal titels waarvoor de docentenregeling geldt. Neem in dat geval contact op met klantenservice@mailswp.com.Klik hier voor een lijst van boeken geschikt voor docenten