Gratis verzending vanaf €20
Sociaal Digitaal

Sociaal Digitaal

Op Sociaal Digitaal staat onder andere het complete archief van vakblad Sozio, rapporten, onderzoeksverslagen, studiemateriaal en meer!
Sociaaldigitaal.nl
Pedagogiek Digitaal

Pedagogiek Digitaal

Op deze databank staat een omvangrijk overzicht van honderden artikelen uit onze vaktijdschriften (waaronder Pedagogiek in Praktijk ), diverse boeken en allerhande beleidsdocumenten.
Pedagogiekdigitaal.nl
GGZ Digitaal

GGZ Digitaal

GGZ Digitaal richt zich primair op rehabilitatie, participatie en herstel van mensen met een psychische beperking. Op deze databank staan onder andere beleidsdocumenten, onderzoeken, relevante boeken en artikelen uit vakblad Participatie en Herstel.
Ggzdigitaal.nl
Kinderopvang Kennis

Kinderopvang Kennis

Op Kinderopvang Kennis staat onder meer een omvangrijk overzicht van honderden artikelen uit onze vaktijdschriften BBMP en KIDDO, diverse boeken en allerhande beleidsdocumenten.
Kinderopvangkennis.nl
Autisme Kennisbank

Autisme Kennisbank

Op Autisme Kennisbank staat een groot aantal artikelen uit de vakbladen van Uitgeverij SWP (Wetenschappelijk tijdschrift Autisme, Participatie & Herstel en Sozio) en diverse e-books.
autismekennisbank.nl
Waardenwerk Digitaal

Waardenwerk Digitaal

In samenwerking met het Gezelschap Waardenwerk is Waarden Digitaal ingericht. Op de kennisbank staat een groot aantal andere publicaties op het gebied van normatieve professionalisering en waardenwerk, zowel boeken en proefschriften, als rapporten en whitepapers.
Waardenwerkdigitaal.nl