Gratis verzending vanaf €20

Basisopleiding Mediation - dag 1

08 maart 2023 | Logavak Amsterdam | Website

Ontwikkel jezelf in 4 weken tot een professionele mediator!
Conflicten horen bij het leven en zijn altijd onderdeel van menselijke relaties. In onze Basisopleiding leer je hoe je werkelijk beter wordt in het ‘in conflict zijn’. Als mediator of in jouw dagelijkse beroepspraktijk én je dagelijks leven ben je zelf je belangrijkste instrument. Wil je ontdekken hoe jij jezelf kunt sturen in een conflict en ook anderen daarin op een positieve manier kunt begeleiden? Want dit is naast het verkrijgen van kennis de sleutel om werkelijk conflictvaardig te worden.

Het vak mediator leer je door te doen!
Tijdens deze versnelde en intensieve Basisopleiding Mediation wordt geoefend met acteurs. Je doorloopt een praktijkgericht programma dat in korte tijd een verdiepend leereffect geeft. Na afloop van de opleiding kun je doorgaan voor de registratie als mediator in het MfN- of het ADR-register. Steeds vaker wordt de weg naar de mediator gevonden om conflictsituaties op te lossen. Ook als je (nog) niet als registermediator aan het werk gaat, levert deze Basisopleiding een waardevolle bijdrage aan je kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van conflictbegeleiding. Onze eerdere cursisten kijken positiever naar een conflict.

Schrijf je in bij deze versnelde Basisopleiding mediation gegeven door onze enthousiaste en conflictdeskundige trainer Harriëtte van Luijken en examencoördinator Greet van Gorsel.

Meer informatie