Gratis verzending vanaf €20

Yael Meijer


Yael Meijer is Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut, IMH specialist en Gedragstherapeut VGCt. Zij heeft zich gespecialiseerd in regulatieproblemen. Zij werkt met jonge kinderen en hun ouders, met pubers (en hun gezin) en jong volwassenen.

Yael werkte tijdens haar opleiding tot Functional Family therapeut en Klinisch Psycholoog negen jaar lang bij de forensische jeugdpsychiatrie van de Bascule. Zij heeft daarna vierenhalf jaar gewerkt bij Fier, het expertise en behandelcentrum voor geweld in afhankelijkheidsrelaties, op de tienermoeder kind afdeling.
Nu werkt zij opnieuw voor de Bascule voor het DGT team (jongeren met ernstige emotieregulatieproblemen en werkt zij als zelfstandige binnen het Amsterdams Centrum voor FamilieTherapie (ACFT). Zij geeft supervisie (VGCt, VKJP), workshops en les binnen de postdoctorale opleidingen voor psychologen en pedagogen, zij is sinds kort lid van de Wetenschappelijke Raad van het kenniscentrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Naast haar werk als psycholoog is zij actief bestuurslid bij het NIP sectie Jeugd en voorzitter van de werkgroep Het Jonge Kind NIP en is zij vanuit die hoedanigheid actief in de de kerngroep Geweld hoort Nergens Thuis en 1001 kritieke dagen.       

Publicaties

Kiekeboem! (2021)

Hulp aan het jonge kind dat opgroeit in stress en geweld
Yael Meijer