Gratis verzending vanaf €20

Marijn Bon


Marijn Bon

Marijn Bon (1980) studeerde journalistiek aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Na haar studie werkte zij jarenlang als gedetacheerd webredacteur, voornamelijk voor (semi-)overheidsorganisaties. In 2012 kreeg zij op 32-jarige leeftijd de diagnose het syndroom van Asperger (tegenwoordig autisme) nadat zij jarenlang vastliep in haar werk- en privéleven. Deze diagnose betekende voor haar vooral een opluchting en een handvat om haar leven en werk beter in te richten. Zij ging op zoek naar oplossingen.

Na een tussenjaar om aan zichzelf te werken bleek het lastig om weer werk te vinden. Een ondernemerstraining bood perspectief, maar specifieke tips voor iemand met autisme ontbraken daarin. Daarom ging Marijn zelf op onderzoek uit. Dat was de aanleiding voor een serie interviews en uiteindelijk het boek 'Ondernemen(d) met autisme'. Sinds 2015 werkt ze als contentspecialist voor Swink, een buitengewoon internetbureau dat de kwaliteiten van mensen met autisme inzet voor haar diensten. Naast haar werk blogt zij regelmatig over haar vakgebied en autisme.

Publicaties
'Ondernemen(d) met autisme - Inspirerende ondernemersverhalen met praktische tips voor een succesvol bestaan als zelfstandige'

Publicaties

Ondernemen(d) met autisme (2018)

Inspirerende ondernemersverhalen met praktische tips voor een succesvol bestaan als zelfstandige
Marijn Bon