Gratis verzending vanaf €20

Nik Speakman


Nik en Eva Speakman hebben sinds 1992 samen gestudeerd en gewerkt omdat ze allebei gepassioneerd willen helpen dat andere mensen een gelukkiger leven zonder te veel belemmeringen leiden. Tijdens het bestuderen van werken van Ivan Pavlov, John Watson, Jean Piaget en B.F. Skinner ontwikkelden ze een intellectuele nieuwsgierigheid voor gedragingen en conditionering. Na veel doorbraken zetten ze hun studies om in het ontwikkelen van hun eigen gedragsveranderingstherapie, die bekend staat als ‘Schema Conditioning’.

Ook ontwikkelden ze een zeer succesvolle therapietrauma, de Visual Schema Displacement therapie (VSDT). Ze zijn nu psychologen in deze therapie aan het opleiden, om zo meer mensen te helpen een leven te leiden dat vrij is van trauma en angsten.

De Speakmans verschijnen regelmatig op ITV’s This Morning en ze hebben cliënten uit alle lagen van de bevolking geholpen, waaronder een aantal beroemdheden. Ze zijn ambassadeur van ‘Variety, the Children’s Charity’, een organisatie die ze ook steunen, en ze helpen via live workshops, tours, boeken en radio- en tv-programma’s veel mensen bij het overwinnen van uiteenlopende problemen.

Publicaties

Angst overwinnen (2020)

Geen zorgen meer, versla stress & voel je weer gelukkig