Gratis verzending vanaf €20

Judith Coolen


Judith Coolen is een bevlogen en no-nonsense Orthopedagoog Generalist met circa 20 jaar ervaring in het werken voor mensen met een beperking en is ze sinds enkele jaren ook actief in de jeugdzorg.
Haar hart gaat uit naar het ondersteunen van mensen met een licht verstandelijke beperking. Hierbij is haar missie om te zorgen dat zij een zo groot mogelijke kwaliteit van leven ervaren samen met hun netwerk. Vanuit de diverse invalshoeken is Judith continue bezig om stenen te verleggen en bij te dragen aan kwalitatief goede begeleiding en behandeling voor deze doelgroep.
Judith werkt oplossingsgericht, in de realiteit en dynamiek van de dag en met een gezonde dosis humor. Na jaren gewerkt te hebben als gedragswetenschapper binnen organisaties werkt ze nu meerdere jaren als zelfstandige en heeft ze een rol binnen het eigentijdse zorginitiatief Het Houvast.
Als gedreven trainer, supervisor (NVO) en consulent draagt ze bij aan de professionele ontwikkeling van collega professionals. En als ervaren EMDR therapeut biedt ze individuele therapie bij traumagerelateerde problematiek van zowel zorgvragers als professionals.

Publicaties

Op je blauwe ogen (2020)

Verbinden en vertrouwen in de zorg
Judith Coolen