Gratis verzending vanaf €20

Menno Bosma


Menno Bosma is journalistiek ondernemer. 
Hij begon als dagbladjournalist, werkte enige tijd als correspondent in Zuid-Amerika en schreef daarna op freelance basis over onder meer leiderschap, HRM, ICT, ontwikkelingssamenwerking, duurzaamheid en jeugdzorg. Hij was redactiechef van PW, vakblad voor personeelsmanagement, en hoofdredacteur van Jeugd en Co, vakblad voor jeugdzorgwerkers.
Momenteel legt hij zich toe op het bedenken, schrijven, produceren en (helpen) uitgeven van boeken en bladen op het gebied van innovatie. Ook maakt hij websites, artikelen, rubrieken en columns. Hij is maat van Wereld in Woorden Global Research & Reporting, dat gespecialiseerd is in mondiale onderwerpen, maakt deel uit van het kernteam van Publiek Geheim, dat publicaties over wonen verzorgt voor professionals, en is redacteur van bierblad Schuim.
Recente publicaties zijn onder meer Popping up like daisies, innovative financing instruments for development (met Hans van de Veen), 2020, Partos, Amsterdam en Innovatie Jij.nu, niet de robots maar wij zijn aan zet (met Henk Volberda en Kevin Heij), 2019, Management Impact, Deventer.

(Foto door Don Wijns)

Publicaties

De belofte van de social impact bond

Publieke doelen bereiken met privaat geld
Menno Bosma