Gratis verzending vanaf €20

Jannie Lammers


Jannie Lammers is senior adviseur, coach, trainer en mediator bij de BMC Advies in Amersfoort.

Van origine is zij onderwijskundige, maar sinds haar studie heeft haar werk zich steeds meer verdiept en verbreed. Gestart als schoolbegeleider leerde zij het onderwijs in al haar facetten kennen. Zij begeleidde teams en directies op onderwijskundig gebied. Maar ook op het gebied van communicatie, samenwerking, teamvorming en leiderschap. Na zelf 10 jaar directeur te zijn geweest van twee verschillende organisaties, wilde zij verbreding in het werk en meer dan alleen in de eigen organisatie. Zo kwam zij in 2002 in de functie die zij nu heeft, en werkt zij binnen allerlei organisaties in de publieke sector als coach, teamcoach, trainer en mediator.

Menselijke interactie, communicatie en conflicten vindt Jannie uiterst interessant. Conflictmanagement en leiderschap zijn twee thema’s die sinds haar studie specifieke aandacht hebben. Door haar werk heeft zij een schat aan ervaring opgedaan, die zij toepast om organisaties en individuen verder te helpen in hun ontwikkeling of met hun samenwerking. Of het nu gaat om teamcoaching bij samenwerkingsvraagstukken of conflicten, of dat het gaat om coaching of training van leidinggevenden: samen gaat het beter!

Kenmerkend voor Jannie zijn haar positieve insteek en optimisme, haar opvatting dat je je talenten moet zoeken en je kracht moet benutten. Op die manier maak je van je werk en je leven zelf een feestje. Het leven is om van te genieten!

Publicaties

Jannie Lammers