Gratis verzending vanaf €20

Wim Kweekel


Wim Kweekel (1958) is eigenaar en directeur van de Kweekel groep, gevestigd in het pittoreske Noorden. Hij heeft een achtergrond op de volgende gebieden: informatica, organisatiekunde en psychologie. Hij heeft gedurende 25 jaar carrière gemaakt als projectmanager, interim-manager, ondernemer, directeur, trainer, schrijver, spreker, bedrijfsadviseur en coach. Onder zijn cliënten bevonden en bevinden zich nationale en internationale bedrijven van allerlei omvang en uit meerdere disciplines. Voorbeelden zijn KLM, KPN, De Telegraaf, Simac, Sun Microsystem, Politie, Natuurmonumenten, Schindler Liften, Nederlandse Omroepbedrijven, het Ministerie van Economische Zaken, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Agis zorgverzekeraars, Centric, Getronis Pinkroccade en Rabobank.
Hij heeft een aantal methoden en technieken ontwikkeld die ervoor zorgen dat medewerkers, managers en organisaties beter gaan functioneren. Hij is auteur van diverse artikelen en boeken, waaronder Succesvol Functioneren, Prettig en Effectief samenwerken en We gaan veranderen!

Wim treedt vaak op als gastspreker bij congressen en conferenties en begeleidt directies, Raden van bestuur en Raden van Commissarissen bij het resultaatgerichter maken van hun organisaties.

Samen met zijn vrouw Fiona geeft hij leiding aan Kweekel Advies en Training, Kweekel Interim Management en Kweekel Werving & Selectie.

Of Wim Kweekel nu een toespraak houdt, training geeft, advies geeft, coacht of tijdelijk een managementteam leidt, hij staat bekend om zijn vermogen energie in mensen op te wekken, goed te structureren en snel resultaten te bewerkstellingen. Zowel de individuele resultaten van medewerkers en managers als de totale bedrijfsresultaten.

Publicaties

Wim Kweekel