Gratis verzending vanaf €20

Eelco Muste


Eelco Muste is klinisch psycholoog en psychotherapeut en werkt ad interim vanuit zijn eigen bedrijf (Muste, Klinisch psycholoog) als management adviseur, trainer, opleider en ad interim klinisch psycholoog, momenteel als hoofd behandelzaken en opleider bij Cirya GGZ B.V..
Daarnaast heeft hij een supervisiepraktijk en is hij eigenaar van Schematherapie in Bedrijf, een bedrijf voor training, supervisie en coaching. Hij kwam voor het eerst in 1997 in aanraking met schematherapie en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan met complexe persoonlijkheidsproblematiek in diverse settingen.
Hij is erkend supervisor en trainer zowel binnen de Vereniging voor Schematherapie (VSt) als supervisor en trainer binnen de International Society of Schema Therapy (ISST) voor individuele schematherapie en groepsschematherapie. Daarnaast is hij lid van de Verenging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën (VGCt) en supervisor en leertherapeut binnen de Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepspsychotherapie (NVGP)

Publicaties

Handboek Sociotherapie (2023)

Theorie en praktijk voor hulpverleners in het sociaal-agogisch werkveld
Eelco Muste