Gratis verzending vanaf €20

Naomi Stubbé


Maak kennis met Naomi Stubbé MA, MBA, psycholoog, coach, therapeut, facilitator, en gecertificeerd in MDMA-assisted therapy door de Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS). Haar interesse naar de diepten van de menselijke geest en het onderbewustzijn leidde na het volgen van haar studie psychologie tot vele reguliere als ook out-of-the-box methoden die mensen helpen om diepgaande veranderingen te bewerkstelligen.

Haar ontdekkingsreis met psychedelica begon tijdens een periode van fysieke en mentale gezondheidsuitdagingen. De gangbare gezondheidszorg en methoden die zij kende gaven geen oplossing. Intuitief voelde Naomi dat haar thema’s op een dieper psychologisch niveau lagen. Zij zocht naar alternatieven en ontdekte de transformerende kracht van psychedelica.  Haar persoonlijke ervaringen met psychedelica, onder begeleiding van een psychedelische coach, brachten inzicht en herstel van hechtingsthema’s, gaf innerlijke rust, meer lichtheid in het leven en een diepere verbinding met zichzelf en anderen.

Naomi heeft ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij organisatieveranderingen, stress reductie, mentaal welzijn, energie management en persoonlijke groei. In professionele omgevingen heeft Naomi leiders van organisaties zoals Shell, ING, Stibbe, Accenture, Deloitte, Clifford Chance, EY, KPN, Radboud Medisch Centrum en de Nederlandse Tweede Kamer begeleid. Voorheen was zij consultant bij KPMG, directeur bij een dochteronderneming, lead coach en opleider bij een organisatie gespecialiseerd in vitaliteit.

Nu begeleidt ze met passie vanuit haar privé praktijk professionals, ondernemers en leiders in hun persoonlijke transformatie proces. Met een unieke aanpak vanuit psychologie, mindfulness, lichaam-geest methoden, andere bewustzijnsstaten en optioneel legale psychedelica, begeleidt zij cliënten om blokkades te overwinnen, negatieve patronen te doorbreken en mentale, emotionele en fysieke vrijheid te vinden. Daarnaast faciliteert zij groepsretraites waar deelnemers ondersteund met psilocybine truffels, nieuwe dimensies van zichzelf en de wereld om hen heen kunnen ontdekken.
Naomi is als vrijwilliger verbonden aan de OPEN Foundation, die als missie heeft de wetenschap van psychedelica, gezondheidszorg en de maatschappij te verbinden.

Publicaties

Het potentieel van psychedelica (2024)

Gids voor therapie & persoonlijke groei met geestverruimende middelen
Naomi Stubbé