Gratis verzending vanaf €20

Wendy Koopmans


Haar eigen vroege jeugd is niet bepaald happy geweest en dat heeft mede bepaald dat zij zich heeft ontwikkeld tot de autonome en authentieke vrouw die ze nu is.
Niet voor niets heeft Wendy gekozen voor werken in het onderwijs. Haar drive om de wereld een beetje beter achter te laten heeft zich vertolkt in het werken aan persoonlijk leiderschap in het onderwijs via haar bedrijf www.vakMENSschap.nl. Zowel voor (onderwijs)professionals als voor kinderen en jongeren.

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in en rondom het onderwijs kan je Wendy wel een expert noemen. Al heeft ze zelf een hekel aan dat woord.

Wendy zegt zelf over persoonlijk leiderschap:
Als je weet wie je bent en waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt gaan, weet je zeer waarschijnlijk ook wat je écht belangrijk vindt in het leven. Dan weet je waarschijnlijk ook dat alle gekke of sombere gedachten in je hoofd niet waar zijn. Dan weet je waarschijnlijk ook hoe je je gedachten een beetje gerust kan stellen en hoe je zelf regie neemt in het maken van keuzes.

Ik heb dat geleerd door vallen en opstaan, door schade en schande, door een jeugd die mij al vroeg allerlei rare regels inprentte, die ik later weer moest afleren. Mijn hoofd sloeg soms letterlijk op hol van alle gedachten die daar ronddwaalden. En ik geloofde echt alles wat mijn hoofd, mijn Harry, mij wijsmaakte.

Inmiddels weet ik dat de vaardigheden die horen bij persoonlijk leiderschap, prima te trainen zijn. Voor iedereen!
Voor jong en oud. Dat is wat ik met dit boek wil bereiken. Dat ook jonge kinderen de mogelijkheden krijgen aangedragen om hun Harry te kalmeren. En daarmee weer de rust te kunnen creëren om zelf keuzes te maken die passen bij wat zij belangrijk vinden.

Publicaties

Kapitein op eigen schip (2024)

Vaar mee met Doortje en leer over gepieker, gevoelens en gedoe!
Wendy Koopmans