Gratis verzending vanaf €20

Klaas Kunst


Leiderschap en communicatie zijn de thema’s die als een rode draad door alle publicaties van Klaas Kunst lopen. Een groot deel van de artikelen over deze onderwerpen schreef hij samen met Anne de Graaf, collega en opleidingsmanager van de BMC Academie. In alle publicaties staat de worsteling centraal om theorievorming te verbinden met de werkelijkheid van alledag. Het streven is theorie zo toegankelijk en bruikbaar te maken dat er in alle lagen van een organisatie praktisch mee te werken valt. Een gezamenlijke taal draagt ertoe bij de top van een organisatie te verbinden met het hart: de werkvloer.
Klaas Kunst is directeur van het advies- en managementbureau Bestuur- en Management Consultants (BMC) in Leusden. De 1.200 adviseurs van BMC, experts op het gebied van de lokale overheid, onderwijs en gezondheidszorg leveren door advisering, interim- management, training en coaching een bijdrage aan het verbeteren van de publieke sector.
Klaas Kunst studeerde Nederlands in Groningen en werkte lange tijd in het onderwijs. Die achtergrond verklaart zijn belangstelling voor taal en communicatie. Inmiddels heeft hij een lange staat van dienst als adviseur, trainer en coach in de wereld van het onderwijs, de zorg en de overheid. Advies dient, naar zijn mening, altijd bij te dragen aan verbetering voor de leerling, de patiënt en de burger.

Publicaties

Einstein en de kunst van het zeilen (2022)

Praktijkboek over leiderschap en communicatie
Klaas Kunst