Gratis verzending vanaf €20

Wil Overtoom


Wil Overtoom is verandermanagementexpert en coach. Zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven neemt hij mee om mensen te helpen bij het managen van zichzelf.
Samen met Ingrid Steenhuis schreef hij eerder over gewichtsmanagement: Smartsize Me. Een slimme manier om maat te houden (Uitgeverij Scriptum). Dit boek won niet alleen de Gouden Veer, maar ook de EMGO+ Societal Impact Award. Dit laatste is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door het onderzoeksinstituut EMGO, voor de beste maatschappelijke toepassing van wetenschappelijke kennis.
Samen hebben Ingrid Steenhuis en Wil Overtoom in 2011 de Brickhouse Academy opgericht. Hun missie met de Brickhouse Academy is het vertalen van wetenschappelijke kennis op een toegankelijke manier voor een breed publiek. Inmiddels is de Academy gegroeid en vindt er een breed scala aan activiteiten plaats. Zo verzorgt Brickhouse Academy voor beroepsprofessionals een training Terugvalpreventie, en kunnen mensen die op afstand begeleid willen worden bij het afvallen of het afgevallen blijven er terecht voor e-coaching.

Publicaties

Positieve leefstijlverandering (2022)

Wat elke professional moet weten over leefstijl- en gedragsverandering

Terugval en verleiding (2017)

De kunst om afgevallen te blijven
Wil Overtoom