Gratis verzending vanaf €20

Yvonne C. Franssen


Yvonne C. Franssen is founder van de Emowijzer®: een veelkleurig en creatief tool ontstaan uit een symfonie van persoonlijke ontwikkeling en ruime kennis en ervaring in het werkveld met kinderen, jongeren en hun ouders. 

Yvonne is beroepscoach practitioner (jongeren, volwassenen), Mindfulnesstrainer voor jongeren, trainer social skills voor kinderen,  en communicatietherapeut/logopedist. Als moeder van twee kinderen voelde zij in haar gezin de behoefte om gevoelens bespreekbaar te maken op een nuchtere en gemakkelijke manier. Samen met haar kinderen bedacht en tekende zij eerst de Emometer®. Maar omdat je gevoelens niet kunt meten heet de tool inmiddels Emowijzer®.  

Yvonne geniet van verdiepen en blijven leren (Trainer social en personal effectivity bij IASSinternational;  Empowermenttrainer; Trainer social skills voor kinderen (Ziezo-samen); Cognitieve training volgens Axenroos;  Mindfulnesstrainer voor jongeren; beroepscoach practitioner NOBCO gecertificeerd (jongeren en volwassenen)). In haar begeleiding staat optimale communicatie centraal. Communicatie met jezelf, over wat je voelt denkt en doet. En communicatie met jezelf en de omgeving. Zij heeft een schat aan ervaring met kinderen die TOS hebben, slechthorend of doof zijn, slechtziend of blind. Zij geniet van het begeleiden van meertalige kinderen en hun ouders. Haar werkwijze is intercultureel, verbindend en maakt enthousiast. De Emowijzer® is daarvan het klinkende product. Waarbij niet de volwassene, maar het kind zelf weet wat het nodig heeft om zich elke dag verder te ontwikkelen. Tot een veerkrachtig mens met een goed ontwikkeld vermogen tot zelfregulatie. Met daarbij gevoelens als richtingaanwijzer. 

 

Publicaties

Emowijzer (2024)

Samen praten over wat je voelt
Yvonne C. Franssen