Durf, leer en presenteer

zet jezelf neer

Pauline van Aken  

ISBN 9789066657335 | 288 Pagina's | Paperback | 1e druk, 2007

Omschrijving

Presenteren met zelfvertrouwen en plezier. Dat wil jij toch ook: een speech of presentatie voor publiek of voor de camera, boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten? Met behulp van dit boek kun je zelf werken aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan dit boek als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen.

Durf, leer en presenteer: zet jezelf neer geeft inzicht, handvatten en nuttige tips. Met een kijkje in de keuken van onder andere Wendy van Dijk, Catherine Keyl, Sacha de Boer, Rick Nieman, Aad van den Heuvel, Albert Verlinde, Hans Wiegel, Ber Damen, Dirk Grootjans en Twan van de Kerkhof.

Zaterdag 14 februari, 16.00 in Boekhandel Vrolijk, Amsterdam: Journalist Paul Hofman interviewt oud-SBS presentatrice Pauline van Aken over de kunst van het presenteren. Na afloop is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid om een boek te laten signeren.

Dit boek is een aanrader voor:
Leidinggevenden, Presentatoren, Politici, Trainers, Advocaten. Docenten, Entertainers, Acteurs, Voice-overs, Verslaggevers, en anderen die zichzelf optimaal willen presenteren.

Pauline van Aken is mediatrainer, presentatie- & communicatiecoach, en auteur. In haar eerste boek Wat wil je nou eigenlijk zeggen geeft zij de lezer inzicht in zijn manier van communiceren. Dit tweede boek, durf, leer en presenteer: zet jezelf neer is gebaseerd op de expertise die van Aken opdeed in haar werk als mediatrainer en presentatiecoach. Verder bouwt ze ook op haar ervaring als presentator van o.a. SBS6 Hart van Nederland en Actie Nieuws. Haar stem is bekend, vooral bij de jeugdige kijkers van Nickelodeon.

Ook als studieboek:
Het boek durf, leer en presenteer wordt als studieboek gebruikt bij de Communicatie International Event, Music & Entertainment Studies (CO-IEMES) aan de Fontys Hogescholen! Een opleiding voor mensen die willen werken in de communicatie, entertainment, event en muziek-industrie.

Ook verkrijgbaar:
image Durf, Leer en Presenteer-studie editie

Pauline geeft diverse seminars en gastcolleges aan HBO-opleidingen bij hogescholen in Nederland.


In de media
Recensie Gaykrant (PDF) - tekst: Paul Hofman, foto: Sacha de Boer.

Recensie Santé (PDF) Recensie Parool (PDF) Recensie VIVA (PDF)