Gratis verzending vanaf €20

Ik en ADHD

Hardcover uitvoering met spiraalband

Nathalie van Kordelaar   Mirjam Zwaan  

ISBN 9789085606574 | 88 pagina's | WireO | 1ste druk, 2013

Omschrijving

Niet iedereen met ADHD is hetzelfde en niet iedereen vindt dezelfde dingen leuk of interessant. In Ik en ADHD staat veel informatie en er zijn tips en oefeningen waarmee je kunt bekijken wat bij jou past en wat niet.
Dat doe je door de bladzijden uit dit boek steeds anders te combineren. De pagina’s bestaan uit drie stukken en elk deel kun je onder of boven een deel van een andere pagina zetten.
Op die manier kun je zelf bepalen hoe jouw boek over ADHD in elkaar zit en kun je onderzoeken wat ADHD voor jou betekent. Met dit boek kun je thuis en op school aan de slag.
Door de pagina’s door elkaar te gebruiken krijg je ook grappige, nieuwe combinaties en nieuwe inzichten. Het is dus gewoon leuk om ermee te werken!

image

Recensie

“In Ik en ADHD staat veel informatie en er zijn tips en oefeningen waarmee je kunt bekijken wat bij jou past en wat niet. De pagina’s bestaan uit drie stukken en elk deel kun je onder of boven een deel van een andere pagina zetten. Op die manier kun je zelf bepalen hoe jouw boek over ADHD in elkaar zit en kun je onderzoeken wat ADHD voor jou betekent. (...) Door de pagina’s door elkaar te gebruiken krijg je ook grappige, nieuwe combinaties en inzichten. Het is dus gewoon leuk om mee te werken!"
- Uit een recensie van Managementboek.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Help- en ervaringsboeken NINO Cadans