Gratis verzending vanaf €20

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren

Een help-oefenboek voor kinderen

Dawn Huebner  

ISBN 9789085600640 | 72 Pagina's | Paperback | 3e druk, 2022

Omschrijving

Nagelbijten. Duimen. Aan je haar draaien. Aan korstjes peuteren. Op je shirt kauwen. Heb jij een gewoonte waar je niet mee op kunt houden? Een gewoonte waar je je voor schaamt of waardoor je in de problemen komt? Als dat zo is, sta je niet alleen. Heel veel kinderen hebben een gewoonte die ze graag kwijt zouden zijn. Maar gewoontes zijn sterker dan wensen. Ze houden je vast in hun greep. Zelfs als je los wilt breken, kun je dat niet. Tenzij je de sleutels hebt.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren geeft de sleutels om te ontsnappen aan een heleboel vervelende gewoontes. Met sprekende voorbeelden, levendige illustraties, en stap-voor-stap-instructies helpt het kinderen gewoontedoorbrekende strategieën aan te leren. Waarbij alles wordt aangepakt, van nagelbijten en duimen tot shirtkauwen, haardraaien, en nog veel meer. Dit help-oefenboek is hét hulpmiddel om kinderen te leren hoe ze los kunnen breken uit hun gewoontes.

Wat kun je doen als je gewoontes wilt afleren verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

In dezelfde serie zijn de volgende help-oefenboeken verschenen:
Wat kun je doen als je te snel boos bent
Wat kun je doen als je niet durft te gaan slapen
Wat kun je doen als je gedachten vastlopen
Wat kun je doen als je te vaak moppert
Wat kun je doen als je te veel piekert

In de media
Recensie AutismeCentraal
Recensie NBD Biblion