Gratis verzending vanaf €20

Blindebeest

Welk dier heb ik hier?

Tjitske Akkerman   Ido Remi Weijers  

ISBN 9789085601487 | 36 Pagina's | Hardcover | 1ste druk 2021

Omschrijving

Blindebeest. Welk dier heb ik hier? is een grappig en interactief boekje. Er valt veel te zien en het is spannend omdat de kinderen zelf mee kunnen raden. Aap mag beginnen. Hij krijgt een blinddoek voor en zoekt een van de andere dieren. De kinderen moeten helpen raden welk dier het is. Zou jij bijvoorbeeld de staart van een giraf herkennen? Op de volgende bladzijde zie je het hele dier. Aap, Olifant, Neushoorn, Giraf en Zebra hebben plezier in het spel. Maar pas op voor Tijger! En doet de kleine Mol ook mee? 

Via de levensechte illustraties van Ido Remi Weijers en het verhaal van Tjitske Akkerman leren kinderen spelenderwijs iets over de verschillende dieren en hun zintuiglijke vermogens, zoals de slechte ogen van Neushoorn of de goede oren van Zebra.                

Vanaf 3 jaar.

 

Recensie

''Een leuk boekje om voor te lezen met de mooie boodschap dat opscheppen niet leuk is, en niemand te min is om mee te doen. Met prachtige, zeer realistische tekeningen die soms bijna aan foto's doen denken. De dieren zijn vrijstaand of in groepjes afgebeeld tegen een witte achtergrond zonder details, waardoor de bladspiegel rustig oogt en de dieren goed en duidelijk  uitkomen.''
- Uit een recensie van NBD Biblion, 2022

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Kinderboeken