Gratis verzending vanaf €20

Patja, de gevlekte panda

Over adoptie en pleeggezinplaatsing

Dr. Martine F. Delfos  

ISBN 9789085602576 | 40 pagina's | Paperback | 6e druk 2023 | paperback-uitgave + gratis e-book en luisterversie

Omschrijving

In het land waar Patja woonde was niet genoeg eten meer. Het was beter voor Patja om op te groeien in een ander land. Zo kwam Patja bij andere ouders. Patja begon verschrikkelijk te piekeren, zodat ze rare dingen ging denken. Ze dacht dat niemand haar aardig vond, omdat zij een vlek op haar voorhoofd had. Totdat ze eindelijk over haar gedachten kon praten.

In de serie therapeutische kinderboeken zijn meer dan twintig delen verschenen, onder andere: Ik ga naar papa. Over ouders in de gevangenis, De wereld van Luuk. Over autisme, Lotte en de beer. Over kinderen die niet gemakkelijk praten, Vogel. Over omgaan met leeftijdsgenootjes, Merel. Over angst, Sanne. Over mishandeling en negatief zelfbeeld, Aletta en de giraf. Over speciaal onderwijs en Ze vinden me druk. Over drukte en ADHD. De delen verschijnen regelmatig in een nieuwe druk. In de hulp aan kinderen blijken zij een bruikbaar middel.

De auteur, Martine F. Delfos, is psycholoog en werkt met meervoudig getraumatiseerde kinderen en volwassenen. Voor de eerste therapeutische kinderboeken ontving zij de Wilhelminaprijs.

Met illustraties van Sjeng Schupp.

Vanaf 5 jaar

Klik op Extra materiaal en voer de code in uit het boek om de epub-versie en een luisterboek te downloaden. 

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: