Gratis verzending vanaf €20

Patja, de gevlekte panda (e-book)

Over adoptie en pleeggezinplaatsing

Dr. Martine F. Delfos  

| E-ISBN 9789461540584 | 40 pagina's | E-book | 6e druk 2023 | binnenkort beschikbaar
Deze digitale uitgave is beschikbaar bij:

Omschrijving

In het land waar Patja woonde was niet genoeg eten meer. Het was beter voor Patja om op te groeien in een ander land. Zo kwam Patja bij andere ouders. Patja begon verschrikkelijk te piekeren, zodat ze rare dingen ging denken. Ze dacht dat niemand haar aardig vond, omdat zij een vlek op haar voorhoofd had. Totdat ze eindelijk over haar gedachten kon praten.

In de serie therapeutische kinderboeken zijn meer dan twintig delen verschenen, onder andere: Ik ga naar papa. Over ouders in de gevangenis, De wereld van Luuk. Over autisme, Lotte en de beer. Over kinderen die niet gemakkelijk praten, Vogel. Over omgaan met leeftijdsgenootjes, Merel. Over angst, Sanne. Over mishandeling en negatief zelfbeeld, Aletta en de giraf. Over speciaal onderwijs en Ze vinden me druk. Over drukte en ADHD. De delen verschijnen regelmatig in een nieuwe druk. In de hulp aan kinderen blijken zij een bruikbaar middel.

De auteur, Martine F. Delfos, is psycholoog en werkt met meervoudig getraumatiseerde kinderen en volwassenen. Voor de eerste therapeutische kinderboeken ontving zij de Wilhelminaprijs.

Met illustraties van Sjeng Schupp.

Vanaf 5 jaar