Gratis verzending vanaf €20

Stel je eigen zomerpakket samen (keuze uit Sozio & Participatie en Herstel)

2 vakbladen naar keuze voor 20 euro!

| Paperback | 1ste druk

Omschrijving

Tot en met 4 september 2022 is het mogelijk om een pakket naar keuze samen te stellen. Dat betekent twee vakbladen naar keuze voor maar 20 euro, inclusief verzendkosten. Je kunt kiezen uit de onderstaande bladen:
 

Sozio
Sozio is het vakblad dat zich richt op professionals in het sociale domein: wijkteams, maatschappelijke opvang, jeugdhulp en -zorg, jongeren/sociaal cultureel werk, gehandicaptensector, ouderenzorg.

Sozio produceert gedrukte vakbladen voor sociaal professionals, gericht op een thematische aanpak. Daarnaast onderhoudt Sozio de digitale variant www.sociaaldigitaal.nl, waar naast de inhoud van het gedrukte exemplaar ook veel vakliteratuur in is opgenomen.

Participatie en Herstel
Participatie en Herstel is het vakblad dat zich richt op professionals die werken met mensen met psychische aandoeningen en psychosociale beperkingen.

Participatie en Herstel richt zich op maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van kwetsbare mensen. Daarnaast onderhoudt Participatie en Herstel de digitale variant www.ggzdigitaal.nl, waar naast de inhoud van het gedrukte exemplaar ook veel vakliteratuur in is opgenomen.

Combineren is mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook twee Sozio's bestellen. Geef je voorkeur op in het veld 'extra opmerkingen'. Dit veld verschijnt onderaan als je drukt op 'verder met bestellen'. 

Let op:  je ontvangt willekeurige nummers. De actie loopt tot en met 4 september 2022. Bestellers uit het buitenland betalen een toeslag. 

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: