Gratis verzending vanaf €20

Sozio Special Opleiding en Werk 2022

| Paperback | 1ste druk

Omschrijving

De dubbeldikke Sozio-special komt uit in maart 2022. 

In het sociaal werk ben je zelf je belangrijkste instrument. Jij bent degene die het gesprek aangaat met cliënten en die hen probeert te ondersteunen tijdens hun zoektocht naar verandering. Gedurende je opleiding maak je daarvoor kennis met allerlei methodes, protocollen en noem maar op. Je vult je professionele rugzak en, wanneer je daadwerkelijk als professional aan de slag gaat, vul je deze rugzak aan met ervaring. Hoewel die protocollen en methodes zeker belangrijk zijn, blijkt uit onderzoek steeds weer dat in het bijzonder de werkrelatie tussen cliënt en sociaal werker van wezenlijk belang is voor slagen van trajecten. Professioneel nabij zijn is hier belangrijk in. Dit gaat onder andere om het vanuit de ‘mens’ van de hulpverlener in contact kunnen zijn met de ‘mens’ van de cliënt. Het zou kunnen gaan om het inzetten van je eigen ervaringen, op het moment dat dit de cliënt zou kunnen helpen. En het gaat erom je in de cliënt te kunnen verplaatsen en écht naar een cliënt te luisteren. Het is daarbij belangrijk dat organisaties professionals de ruimte bieden om maatwerk te kunnen leveren in het werken met mensen. 

Wat we leren in de opleidingen en wat we doen in het werkveld sluit nog niet altijd goed op elkaar aan. Hoe zorgen we ervoor dat we de beste hulpverlener worden die we kunnen zijn? Hoe kunnen opleidingen ons hiervoor klaarstomen? Hoe kunnen we hetgeen wat we leren en hetgeen wat we in de praktijk nodig hebben dichter bij elkaar brengen? Hoe leren we van ervaringen? Hoe blijf je investeren in jezelf als sociaal werker? Hoe blijf je kritisch kijken naar je eigen handelen? En hoe zorg je als organisatie in dit proces voor je medewerkers? Dit en meer komt aan bod in de nieuwe Sozio Special Opleiding en Werk. 

Bij afname van meerdere exemplaren is er een staffelkorting

Vanaf 10 exx:  €9,95
Vanaf 50 exx:  €7,95
Vanaf 100 exx:  €6,95
Vanaf 500 exx : €5,95
Vanaf 1000 exx:  €4,95
Prijzen inclusief btw
Prijzen inclusief BTW

Voor bestellingen vanaf 10 exx: mail deze met vermelding van uw adres aan ons op klantenservice@mailswp.com (mocht de link het niet doen, kopieer dan het e-mailadres).

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief SoziO