Gratis verzending vanaf €20

De 7 pijlers van succesvolle teams

Nieuwe wegen naar optimale teamontwikkeling

Cor van Geffen  

ISBN 9789085601326 | 208 Pagina's | Hardcover | 1ste druk 2022 | Verschijnt september '22

Omschrijving

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om de effectiviteit van teams te vergroten en hun teamperformance te verbeteren? Of zie je juist de resultaten van je team afnemen? Moet je veel energie stoppen in trage besluitvorming, langdurige processen en begeleiding van het team? Het blijkt vaak ingewikkeld te zijn om teamleden goed te laten samenwerken, af te laten stemmen en verbinding te creëren. Zeker in onze huidige online samenleving.

De oorzaak is te vinden in onvoldoende aandacht voor de 7 pijlers van succesvolle teamontwikkeling. De 7 pijlers geven je niet alleen veel inzicht in de oorzaken en het ontstaan van de problematiek in teams maar geeft je ook zicht op inspirerende mogelijkheden om die problematiek te transformeren.

Naast een gedegen uitleg van de 7 pijlers worden praktische tools, handvatten en werkmodellen aangereikt om direct mee aan de slag te gaan.

Een boek voor veranderaars, teamcoaches, managers en teamleiders en iedereen die geïnteresseerd is in mogelijkheden om een team- of groepsproces te stimuleren of goed te begeleiden. 

Cor van Geffen (MSc TA-organisational, Internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse), is een ervaren trainer en facilitator van organisatie- en veranderingstrajecten. Hij werkt al ruim 20 jaar met teams en heeft daarbij ontdekt dat het goed functioneren van teams van doorslaggevend belang is voor het slagen van verandertrajecten. Hij heeft als ondersteuning voor het goed functioneren het model van de 7 pijlers van succesvolle teamontwikkeling ontwikkeld. Aandacht voor de 7 pijlers zorgt voor een goede balans tussen de visie en strategie van de organisatie en de belangen en kwaliteiten van de individuele medewerkers.

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: