Gratis verzending vanaf €20

Afgeschakeld

Sozio 2024-3

ISBN 9789085603672 | Paperback | 1ste druk | september

Omschrijving

Afgeschakeld van de samenleving: soms bedoeld, vaker onbedoeld. Het zijn de onzichtbaren of de zichtbaren die zich los voelen van iedere sociale omgeving. In iedere leeftijdsfase, gendertype, sociale economische status komt afschakeling voor. Het beroemde Japanse verschijnsel Hikikomori doet ook vaker in onze westerse wereld zijn intrede. Maar ook burgers met psychische problemen of vereenzaming. Vereenzaming wordt vaker in verband gebracht met ouderen, maar komt in iedere leeftijdsgradatie voor. Thuiszitters - kinderen die niet naar school gaan - ook een afschakelingsvorm. Zo zijn er talloze groepen en indivuduen aan te wijzen.

In deze editie aandacht voor de variëteit, maar uiteraard ook aandacht voor kansen en mogelijkheden van sociaal werkers, wijkteams, eerstelijnswerkers, leerkrachten , familie en hulpverleners in het algemeen.

Bij afname van meerdere exemplaren geldt er een staffelkorting

Vanaf 10 exx:  €9,95
Vanaf 50 exx:  €7,95
Vanaf 100 exx:  €6,95
Vanaf 500 exx : €5,95
Vanaf 1000 exx:  €4,95
Prijzen inclusief btw

Voor bestellingen vanaf 10 exx: mail deze met vermelding van uw adres aan ons op klantenservice@mailswp.com (mocht de link het niet doen, kopieer dan het e-mailadres).

Als abonnee krijg je 

  • Vier keer per jaar een dik bewaarnummer van Sozio (100 pagina's) met inhoudelijke artikelen over visies en inzichten voor sociaal professionals in het sociaal domein. 
  • Maandelijkse nieuwsbrief met artikelen
  • Korting op geselecteerde congressen van Logacom 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Sozio