Gratis verzending vanaf €20

Een vreemde wereld (10e druk)

Over het autismespectrum (ASS)
Voor ouders, partners, hulpverleners, wetenschappers en de mensen zelf

Dr. Martine F. Delfos  

ISBN 9789088508028 | 464 pagina's | Paperback | 10e herziene druk, 2018
5% studentenkorting
bij aanschaf van minimaal twee verschillende studieboeken

Omschrijving

Deze uitgave is niet meer beschikbaar onder deze titel. De herziene 11e druk is verschenen onder de titel: Een wondere wereld.

‘De behandelde problematiek is uitermate complex en het is een zeer grote verdienste van dit boek het geheel van opvattingen binnen de literatuur op een begrijpelijke wijze met een bedrieglijke eenvoud te presenteren. Talrijk zijn de originele gezichtspunten, in modellen ondergebrachte verbanden tussen theorie en praktijk, die het boek tot een onmisbaar naslagwerk maken voor eenieder die zich op dit terrein beweegt, in het bijzonder voor mensen werkzaam in de hulpverlening, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op hbo en universitair niveau.
Dr. Peter van der Doef


‘Martine Delfos is er in geslaagd te doen wat de hoog gespecialiseerde academische onderzoeker tegenwoordig nog zelden voor elkaar krijgt: zij schreef een onderhoudend overzichtswerk over autisme. Het boek is voor een breed publiek lezenswaardig en voor academische specialisten geschikt om hun denken aan te scherpen.’
Prof. Dr. Willem Koops


The project has been remarkably ambitious but the author has an encyclopaedic knowledge of the academic literature and the various theoretical models, and extensive personal experience as a clinician. The author also has notable respect for those who have autism and Asperger’s Syndrome and she is able to challenge and change attitudes as well as increase understanding.
Dr. Tony Attwood (In het voorwoord van de Engelse editie van
 Een vreemde wereld.)


Dr. Martine F. Delfos is biopsychologe, lector Virtuele ontwikkeling van de jeugd aan de Hogeschool Edith Stein, Gasthoogleraar aan de Internationale Universiteit van Sarajevo, zelfstandig gevestigd psychologe, therapeute, wetenschappelijk onderzoeker en publiciste.

Klik hier voor de kinderboeken van Martine Delfos.

Klik hier voor de website van Martine Delfos, met o.a. een volledig overzicht van haar boeken.