Gratis verzending vanaf €20

Lastige oudergesprekken bij scheiding


Lastige oudergesprekken bij scheiding

Als partners gaan scheiden en er zijn ook kinderen, dan blijven de ex-partners samen ouders. Voor altijd. Dat vraagt om een reorganisatie van het ouderschap. Hoewel iedereen snapt dat goede afspraken maken voor iedereen in het gezin van belang is, valt het nog niet mee om tot die goede afspraken te komen. Laat staan om je er vervolgens aan te houden. We weten wat kinderen nodig hebben om zonder al te veel kleerscheuren een scheiding te overleven, maar hoe bereik je dit?

Voor iedereen die in zijn werk ouders ontmoet zijn er nu de Ouderschapskennis expertmeetings. Tijdens deze meetings wordt er kennis opgedaan, van gedachten gewisseld en worden er ervaringen gedeeld. Op dinsdag 16 april is het thema van de expert-meeting Lastige oudergesprekken bij scheiding. Hoe ga je in gesprek met ouders om hen te verleiden het beste voor hun kind te doen? En wat kan je helpen in die soms lastige gesprekken met ouders?

Abonnees van het vakblad Ouderschapskennis (uitgave van Uitgeverij SWP) ontvangen maar liefst €40,- korting op deelname (bij vermelding van abonneenummer bij aanmelding).

Meer informatie over deze meeting vindt u op www.160419.logacom.nl.


26-03-2019