Gratis verzending vanaf €20

Logamediair: Een nieuw platform voor zakelijke dienstverlening


Logamediair: Een nieuw platform voor zakelijke dienstverlening

Anne (32) werkt sinds tien jaar met veel plezier in de kinderopvang. Na al die tijd zelf op een groep te hebben gestaan, geeft ze sinds kort ook leiding aan een team van collega's. Met de ervaring die ze heeft opgedaan kan ze hen prima helpen. Wel vindt ze het soms lastig haar collega’s aan te sturen en het team te motiveren. Daar zou ze best hulp bij willen hebben...

Sinds vandaag kan Anne met die vraag terecht bij Logamediair: een nieuw platform voor zakelijke dienstverlening. Nieuw en tegelijkertijd vertrouwd. Logamediair kent namelijk veel experts op allerlei vakgebieden en biedt zo toegang tot een schat aan kennis en ervaring.

Logamediair is een samenwerking tussen Uitgeverij SWP, Congresorganisatie Logacom en Logavak Opleidingsgroep. De vele auteurs, sprekers, docenten en trainers die aan hen verbonden zijn helpen mensen als u graag verder. Zoals Anne, die via Logamediair op zoek is naar een coach die zelf in de kinderopvang heeft gewerkt.

Onze experts helpen u vanuit hun kennis, ervaring en deskundigheid. Bijvoorbeeld met advies, training, coaching of mediation. Hoe? Simpel: leg de vraag voor aan Logamediair en wij koppelen deze aan de juiste expert. Zo vinden wij altijd een dienst die bij de vraag past.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over Logamediair vindt u op www.logamediair.nl. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via:

E: info@logamediair.nl
T: 020 369 98 87


03-06-2019